Жрици правят секс с кауза за Коледа, като планират да

...
Жрици правят секс с кауза за Коледа, като планират да
Коментари Харесай

Палави Снежанки правят секс за 100 лева с кауза по Коледа, даряват половината от парите за бедни

Жрици вършат секс с идея за Коледа, като възнамеряват да дадат половината оборот на нуждаещи се, оповестява „ Телеграф ”. „ Момиче с идея ” е една от най-интересните предложения, които 28-годишната ентусиастка приканва както клиентите, по този начин и колежките си да се погрижат освен за себе си, само че и за другите. „ Да създадем нещо благородно и да се усещаме задоволени от себе си”, зове зеленооката хубавица. Момичето предлага общоприет секс, френска обич, ролева игра, BDSM, колективен секс, връзване и масаж с освобождение. Един час с фенката на благотворителността излиза 100 лв..

Палавата Снежанка е избрала да подари част от заработените средства на идея „ Коледа за всяко дете”. Кампанията има за цел да стигне до повече деца без родители или в неравностойно състояние и да направи магически за тях най-светлия християнски празник – Рождество Христово.

Жрицата Алисия пък е подготвила коледна лотария с промоции за всички палави и самотни дядоколедовци. „ Чувате ли към този момент гласа на коледните звънчета? Побързайте, спечелете подарък. Ако желаете безвъзмезден сеанс, то безспорно вашето място се намира тук, където ви чакат предложенията на Алисия – всеки пети клиент получава 30 минути гратис. Стандартната цена на Алисия е 60 лв. за час.

Най-много промоции има за аналния секс. Обикновено той е огромна екстра и не всички Снежанки я оферират. Ако междинната цена на девойки за час е 80-100 лв., прибавянето на анален секс надува сумата до 140.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР