Жрици на любовта в Кърджали влязоха в крак с кризата“.

...
Жрици на любовта в Кърджали влязоха в крак с кризата“.
Коментари Харесай

Кризата свали цените на секс услугите в Кърджали, но и времето с жрицата! 40 кинта за 15 минути

Жрици на любовта в Кърджали влязоха в „ крайник с рецесията “. Вече се оферират промоции на платените милувки, като се редуцира „ работното време “.

Около 60 са офертите от проститутки , които оперират в района, съгласно уеб сайтове за запознанства, които са просто осведомителни гидове за платени полови услуги, написа локалният уебсайт rodopi24.blogspot.com. Почти всички девойки са гастрольорки от вътрешността на страната. Като локация те показват ареал на деяние Кърджали. Ванеса, Даяна, Мелек, Бетина…, оферират услуги в регионалния град.

Дамите са на възраст от 19 до 29 години. Цените за час милувки пък варират от 60 до 160 лв.. Предлагат се и „ ескортни услуги “, както и масаж.

В същото време обаче, в звук с рецесията, жриците афишират и промоции от по 2 лв. и 60 стотинки за минута полови милувки. Така да вземем за пример, представяща се като Моника, 21-годишна брюнетка, дава обещание общоприети услуги за 15 минути против 40 лв.. За час цената е 80. „ Удивителна, провокативна и красива млада дама предлага висок клас конвой услуги. Моята компания е наслаждение “, се популяризира пък друга жена, като прецизира даже размера на гърдите си. Всичко останало, разказано в обявата, пък се заплаща като „ екстра “.

В същото време, мъж, представящ се за Петър, също е подготвен да продава тялото си на „ съществени и дискретни “ дами против 100 лв. на час. Офертите пък са основно към „ самотни родопчанки “, чиито съпрузи са зад граница.

Почти всички предложения са от сорта „ Тук съм за малко, побързайте “, „ Хей, върнах се! “ или „ Яката дупара е тук “.

Една от дамите е оповестила знания по няколко езика, само че пък написала „ Отново вав вашия грат исам сас колешка “. Друга пък афишира „ бени сизим ичин хазъръм “.

В същото време от контингента към този момент оферират и „ Стаи за работа Каржали “. Неграмотността върви паралелно и с предложения на латиница „ stai za rabota “.

Припомняме, че жриците окупираха къщи за посетители в регионалния град с евтини нощувки. Това докара и до акция на полицията, която разруши бардак в място за настаняване в Кърджали. Собственикът и чиновник бяха арестувани, като следва напълно скоро делото против тях да започва. Преди това пък полицията удари в акция сводници от Родопите, които трафикирали девойки зад граница.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР