Жребият за Втори кръг (1/8 финали) на SESAME Купа на

...
Жребият за Втори кръг (1/8 финали) на SESAME Купа на
Коментари Харесай

Жребият за 1/8-финалите в Купата ще се тегли в петък

Жребият за Втори кръг (1/8 финали) на SESAME Купа на България ще се състои на 10 ноември (петък), от 11:00 часа в Амфитеатралната зала на Национална футболна база Бояна, оповестиха от Професионалната футболна лига.

Във Втори кръг вземат участие общо 16 тима, които ще бъдат сложени в една урна при цялостен чоп. Изтегленият първи тим (или двойка отбори) е хазаин в срещата. До момента право на присъединяване в 1/8-финалите на шампионата получиха отборите на Локомотив Пловдив, Локомотив София, Хебър Пазарджик, Пирин Благоевград, Арда Кърджали, ЦСКА 1948 София и Ботев Враца от Първа лига, както и отборите на Литекс Ловеч и Спартак Варна от Втора лига.

До датата на жребия ще станат ясни още два тима – спечелилите от мачовете Струмска популярност (Радомир) – Ботев (Пловдив) и Черноморец (Балчик) – ЦСКА-София, които ще се състоят през днешния ден и на следващия ден.

Като двойки в жребия ще вземат участие Черноморец Бургас – Етър Велико Търново (18.11), Бдин Видин – Берое Стара Загора (18.11), Балкан (Ботевград) – Лудогорец Разград (22.11), Дунав Русе – Левски София (22.11) и Янтра 2019 (Габрово) – Славия София, които ще закрият програмата на осминафиналите на 23-и този месец.

Жребият ще разпредели оставащите тимове в осем противодействия, като хазаин ще бъде първия изтеглен тим. Победителят се излъчва в една среща според изискванията на член 19, алинея 1, алинея З, алинея 4 и алинея 5. на Наредбата за шампионатите и шампионатите на БФС и се класира за Трети кръг (1/4 финал) на шампионата.

Мачовете ще се играят в интервала 5-7 декември 2023 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР