Жребият за третия предварителен кръг в Лига Европа отреди Левски

...
Жребият за третия предварителен кръг в Лига Европа отреди Левски
Коментари Харесай

Вижте отборите, които чакат Левски, ЦСКА и Локо Пд в третия кръг на Лига Европа

Жребият за третия прелиминарен кръг в Лига Европа отреди Левски да се изправи против белгийския Гент или румънците от Виторул. Това отреди тегленият през днешния ден чоп в Нион.
 Левски още веднъж си свърши работата и продължава напред в Лига Европа
" Сините " първо би трябвало да преодолеят АЕК Ларнака, с цел да си обезпечат място в третия квалификационен кръг. Столичани ще са домакини в възможния първи дуел, който ще е на 8 август. Реваншът е на 15 август.

ЦСКА пък ще играе против Будочност (Подгорица) или Зоря (Луганск), в случай че отстранят Осиек във втория прелиминарен кръг на Лига Европа

Първият мач ще на 8 август в София, а реваншът - след седмица в Черна гора или Украйна. ЦСКА още веднъж може да се завърне в Подгорица, където игра предходната седмица, когато приключи 0:0 с Титоград и продължи напред с общ резултат 4:0.

Преди да мислят за идващия кръг, " алените " обаче ще имат сложната задача да отстранят Осиек.

Локомотив Пловдив ще срещне спечелилия от конфликта Страсбург (Франция) - Макаби Хайфа (Израел), в случай че преди този момент " смърфовете " съумеят да се оправят със Спартак Търнава във втория кръг.

Френският отбор от Елзас завоюва Купата на Лигата във Франция и си извоюва правото да играе на интернационална сцена. Макаби приключи на второ място в крайното класиране на Израел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР