Жребият за първия от двата WTA 1000 турнири това лято

...
Жребият за първия от двата WTA 1000 турнири това лято
Коментари Харесай

Серина, Швьонтек и Осака в една четвъртина в Торонто


Жребият за първия от двата WTA 1000 шампионати това лято към този момент е изтеглен. Ига Швьонтек води схемата в Торонто, само че има тежък път с четири носителки на трофеи от Големия шлем в нейната четвъртина.

На четвъртфинал евентуалният ѝ противник е международната №8 Гарбине Мугуруса, само че там се намират още Серина Уилямс, Наоми Осака и Виктория Азаренка.

Уилямс ще запише своя първи хардкорт шампионат от 18 месеца насам, като в първи кръг стартира против квалификантка, а във втори – вероятно една сред Арина Азаренка и Белинда Бенчич.

В същата част от схемата се намира и локалната фаворитка Лейла Фернандес, която разгласи, че се е възстановила изцяло, откакто получи контузия по време на Ролан Гарос и пропусна Уимбълдън затова.

Тя също стартира против квалификант, а евентуалната ѝ среща с Швьонтек е в трети кръг.

В дъното на четвъртината Мугуруса ще срещне Наоми Осака или Кая Канепи в първия си мач от американското лято, откакто се отдръпна от Сан Хосе заради травма.

В цялата горна половина има осем носителя на купа от Големия шлем, защото във втората четвъртина са Каролина Плишкова, Барбора Крейчикова, Бианка Андрееску, Слоун Стивънс и София Кенин.

В долната половина Анет КОнтавейт открива акцията си против Жил Тайхман или Винъс Уилямс. В първи кръг там следва сблъсъцк Радукану – Джорджи и вероятно Гоф-Рибакина във втори.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР