Жребият определи голямо дерби в един от полуфиналите в турнира

...
Жребият определи голямо дерби в един от полуфиналите в турнира
Коментари Харесай

Голямо дерби на полуфиналите за Купата на БФС при юношите старша възраст

Жребият дефинира огромно дерби в един от полуфиналите в шампионата за Купата на БФС при набор 2003. Юношите на ЦСКА и Левски се изправят един против различен на 5 май, "червените " ще бъдат домакини в първата среща, а реваншът на стадион "Георги Аспарухов " е седмица по-късно - на 12 май.

В другата полуфинална среща излизат един против различен Септември София и Лудогорец, а датите са същите. Столичани на първо време са домакини, а ответната среща е въз основата на първенците "Гнездо на орли ".

В тази възраст Купата на БФС има най-голяма стойност, защото носителят ѝ ще показва България в Младежката Лига на УЕФА, в случай че се организира през тази година.

При родените през 2005 година Левски играе против Славия, като първата среща е на стадиона на сините. Реваншът е на стадион "Славия ", като датите и часовете на мачовете ще бъдат избрани в допълнение. Ботев Пловдив ще срещне

ЦСКА в другия полуфинал при юношите U16. Срещите към момента са без дати и часове, защото по същото време националният тим на България в тази възраст ще взе участие на интернационален шампионат в Сърбия.

Станаха ясни и двойките при най-малките - децата до 14 години, родените през 2007 година.

Там Славия на първо време е хазаин на терена в квартал "Овча купел " на 5 май, сряда, а реваншът на стадион "Георги Аспарухов " е плануван за 12 май, сряда. В другата среща ЦСКА посреща Локомотив Пловдив в първи мач на 5 май от 15.00 часа на терена във ВТУ "Тодор Каблешков ". Реваншът на изкуственото игрище на "Лаута " е на 12 май от 17.00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР