Жп началникът, който отправи заплахи към служители, разкрили далавери в

...
Жп началникът, който отправи заплахи към служители, разкрили далавери в
Коментари Харесай

Върнат ли е на работа началникът `Ти си мъртъв`? БДЖ: Не, даже ни съди

Жп началникът, който насочи закани към чиновници, разкрили далавери в БДЖ, тихомълком е върнат на работа, настояват чиновници на компанията, само че от управлението на превозвача изрично отхвърлиха пред OFFNews това да е по този начин.

Бойко Стоилов стана прочут с репликата " Ти си мъртав ", която насочи към чиновник на БДЖ, подал сигнал за мним ремонт на локомотив в частното дружество " Жп тракция ". Предвидливият железничар обаче е записал диалога си с шефа на ремонтите, а Нова телевизия го излъчи. Така Стоилов публично бе отхвърлен от работа в края на януари т. година

Според източници на медията ни скандалният шеф е върнат на работа като съветник в БДЖ-Товарни транспорти и БДЖ-Пътнически транспорти. Имал и цивилен контракти с двете компании, а през днешния ден гордо се разхождал в централата на жп холдинга.

На формалното питане на OFFNews обаче от БДЖ дадоха отговор:

" Стоилов няма правни връзки с нито една от компаниите на холдинга. Нещо повече, той е предявил иск против БДЖ за отстраняването си от работа ".

Въпреки това жп чиновници са уверени, че и сега Стоилов е индивидът, който е в основната роля при решенията за ремонтите на локомотивите в компанията.

Наскоро от БДЖ бяха изхвърлени специалистите от отдел " Вътрешен надзор " в БДЖ-Товарни транспорти, които разкриха далаверите с фиктивни поправки на локомотиви в предприятието и куп други нарушавания в сдружението.

Формалният мотив бе, че целият отдел се закрива, само че единствено на трима неуместни бяха дадени заповеди за освобождение, до момента в който останалите им сътрудници бяха преназначени на други длъжности. Изгонените от компанията бяха Петър Бръснаров, Борислав Илиев и Георги Нешев.

Бръснаров бе един от източниците, представени при тв следствието на журналиста от Нова телевизия Марин Николов за порочни практики в държавното жп. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР