Жозе Моурниьо вече може да си търси нова работа, съобщава

...
Жозе Моурниьо вече може да си търси нова работа, съобщава
Коментари Харесай

15 милиона по-късно: Моуриньо може да започне да си търси нова работа

Жозе Моурниьо към този момент може да си търси нова работа, оповестява английското издание " Дейли Мейл ". Бившият управител на " Манчестър Юнайтед " е получил до стотинка предстоящата наказателна клауза и има право да застане отпред на различен тим.

Според близки до мениджъра, Специалния е получил предстоящите 15 млн. паунда, които съставляват отплата за авансово прекратения му контракт с " алените дяволи ". Те се били преведени едновременно и в деня откакто от клуба оповестиха, че пътищата им се разделят.
Специалния натрупал 600 000 евро сметка в хотел Жозе Моуриньо чака 25 млн. евро наказателна клауза от "Юнайтед "
Моуриньо прекара два сезона и половина като управител на пейката на " Юнайтед ", като завоюва само трофея в Лига Европа и Купата на Лигата през този интервал. Негов правоприемник стана Оле Гунар Солскяер, който има единствено победи във всичките си 5 мача отпред на отбора до в този момент.

Специалния обаче не бърза със заемането на нов пост. " Той си почива и най-вероятно ще изчака до края на сезона, в случай че не изникне нещо ", съобщи източникът на " Дейли Мейл ".

Моуриньо е спряган за един от разновидностите за нов треньор на " Реал " Мадрид. В момента отпред на " кралския клуб " е Сантяго Солари. Той обаче не се показва безапелационно като управител на испанския гранд. Специалния наподобява като добър вид за нов треньор на " белите ". Той към този момент един път заема тази служба на " Сантяго Бернабеу " в интервала 2010-2013 година и завоюва купата и Купата на Испания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР