Жозе Моуриньо в неделя ще се изправи срещу първият тим

...
Жозе Моуриньо в неделя ще се изправи срещу първият тим
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Чувствата ни с Франк Лампард са вечни

Жозе Моуриньо в неделя ще се изправи против първият отбор в Англия, на който беше отпред - Челси. Той още веднъж ще премери сили с Франк Лампард, който игра доста сполучливо под вещото управление на португалеца.
 Халанд пое към Англия, с цел да подпише с Манчестър Юнайтед
Халанд пое към Англия, с цел да подпише с Манчестър Юнайтед

Трансферът е напълно покрай реализиране

През предишния сезон воденият от Лампард Дарби Каунти в профил Манчестър Юнайтед, където треньор към момента беше португалеца, за " Купата на Лигата ".

Според Моуриньо срещата в неделя няма да е по-специална:

" За мен това е просто мач. Аз съм 100% от Тотнъм. Няма никакво място за предходните ми тимове. Дал съм им всичко, което съм имал, само че те са в предишното. Сега давам всичко за сегашния си клуб и той е Тотнъм. За мен е елементарно да играя този мач. Ще бъде мъчно, тъй като Челси е първокласен тим, само че не и от прочувствена позиция ", показа Моуриньо.

Запитан дали ще седне за по пиво с Лампард след мача, португалецът отговори:

" Не мисля, тъй като офисът ми е ситуиран вътре в централата ни. Досега не съм канил нито един управител там и не мисля, че ще го направя и с Франк. Но преди мача ще го прегърна и след мача ще го прегърна, без значение от резултата. Чувствата ни са безконечни. Винаги ще му бъда признателен за това, което ми даде като състезател. Нищо няма да промени това ", приключи Специалния.
 Снимка 454675
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР