Жозе Моуриньо твърди, че не е злодей и враг на

...
Жозе Моуриньо твърди, че не е злодей и враг на
Коментари Харесай

Моуриньо: Не съм враг на Манчестър Юнайтед

Жозе Моуриньо твърди, че не е " изверг " и " зложелател " на Манчестър Юнайтед. Тази вечер за първи път Специалния се изправя против някогашния си отбор, откакто през декември бе уволнен от клуба.

Ето какво сподели той: " Не съм изверг, не съм зложелател, само че съм треньорът, който се пробва да завоюва против Манчестър Юнайтед. По този метод считам, че ще гледат на мен. "

" Солскяер е индивидът, който ще се опита да завоюва мача за " алените " последователи, тъй че обикновено да поддържат него, а не мен. Те обичат клуба си, тъй че обичат и Солскяер. "

" Надявам се да не помнят за мен по време на мача и да поддържат тима си. "

" Все още вардя фотоси от времето си в Юнайтед "

Моуриньо остави тима на шесто място в класирането, със събрани 26 точки от 17 мача.

Но единствено след 14 мача през този сезон, Юнайтед се намира на девето място със скромните 18 точки - обстановка, която сложи под подозрение бъдещето на Оле Гунар Солскяер.

На въпроса за актуалната форма на Манчестър Юнайтед, Моуриньо отвърна: " Това е затворена страница за мен. Манчестър Юнайтед са ми в книгата с опити. Както споделяше Нелсън Мандела: " Никога не губиш - или печелиш, или се учиш. " В Юнайтед съм печелил и съм се учил. "

" Връщам се на място, където бях благополучен. Можете да се качите в офиса ми, към момента имам фотоси от времето ми в клуба. "

 Снимка 319072
Източник:

Моуриньо направи съвършен старт отпред на Тотнъм, печелейки първите си три мача. Въпреки това обаче към момента не е ясно бъдещето на някои от основните играчи. Става въпрос за Кристиан Ериксен, Тоби Алдервейрелд и Ян Вертонген, чиито договори изтичат в края на сезона. Твърди се също по този начин, че Ериксен е отказал да преподпише своя контракт.

Португалецът разяснява и този въпрос: " Ще излъжа, в случай че кажа, че не съм приказвал с господин Даниел Леви за Ериксен, Алдервейрелд и Вентонген.Така че, да, приказвам с него по въпроса. Същевременно приказвам и с футболистите. Говорим в елементи, само че не желая да разясня нищо. "

" Важното в тази ситуация е, че те са страхотни експерти, имат огромна връзка с Тотнъм и съвършено схващат какво съставлява клуба, както и какво пожелаваме от тях. "

" Така че и тримата са в подготвеност за игра. Готови са да не помнят обстановката с договорите. Това е най-важното сега, тъй като ни предстоят мачове, а тези момчета са страхотни играчи. Имам им доверие. "

 Ериксен може да напусне Тотнъм още през зимния трансферен прозорец
Ериксен може да напусне Тотнъм още през зимния трансферен прозорец

Твърди се, че той е твърдо решен да си тръгне
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР