Жозе Моуриньо сподели, че само двама души на днешната пресконференция

...
Жозе Моуриньо сподели, че само двама души на днешната пресконференция
Коментари Харесай

Моуриньо сигурен: Можем да бием Ливърпул

Жозе Моуриньо показа, че единствено двама души на днешната конференция чакат Тотнъм да победи Ливърпул – той и шефът по връзките в тима.

„ Шпорите “ се изправят против отбора на Юрген Клоп в събота и триумф на „ алените “ ще даде на водачите нов връх за най-хубав старт на сезона в историята на водещите пет европейски шампионати. Междувременно, шестият в таблицата Тотнъм ще бъде без нападателя Хари Кейн, който е навън до април в контузия на адуктора.

„ Когато работех с вас (в Sky Sports, където той работеше като анализатор) ви споделих, че Ливърпул ще бъде първенец, а това беше преди три месеца. За мен персонално, обстановката, в която се намират те, не е изненадваща – те са най-хубавият тим в нашата лига. Това е огромно предизвикателство за нас и бихме предпочели да разчитаме на всички налични играчи, само че това е истината. Знаем какъв брой положителни са те – може да си представим в тази стая, че единствено двама души са на мнение, че може да спечелим “, стартира той.

Впоследствие Моуриньо сложи ръката си на рамото на шефа на връзките Саймън Фелстайн и добави: „ Ние имаме вяра. Ако вие не вярвате, излезте! “.

„ Шпорите “ са съгласни, че загубата на Кейн ще бъде голям удар, само че португалецът имаше положителни вести за последователите на тима.

„ Ако приказвам прекалено много за Хари, ще се натъжя и тогава вие ще кажете, че съм в неприятно въодушевление. Разбира се, че това са неприятни вести – само че има и положителни. Преди края на месеца в игра ще се завърнат Юго Лорис и Бен Дейвис. Лорис няма мач под мое управление. Бен изигра единствено един и се оправи доста добре. Това са положителни вести. Разполагаме с вратар, който дава най-хубавото от себе си в лицето на Пауло Гадзанига и му имаме цялостно доверие във възмножностите. Но за Юго да се завърне след толкоз тежка контузия е в действителност значима и хубава новина както за него, по този начин и за нас “, приключи Моуриньо. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР