Жозе Моуриньо ще подпише договор за още два сезона с

...
Жозе Моуриньо ще подпише договор за още два сезона с
Коментари Харесай

Моуриньо остава в Рома, обещаха му 5 нови

Жозе Моуриньо ще подпише контракт за още два сезона с Рома до юни 2026 година Португалският треньор също ще получи нови попълнения след загубата на финала в Лига Европа.

Миналата седмица, незабавно след финала на Лига Европа, изгубен от Рома от Севиля (1-1, 1-4 след дузпи), Жозе Моуриньо изненада, като загатна, че е изкушен да напусне. 

" Не знам дали ще остана ", сподели той в началото пред DAZN, с цел да добави на конференцията, мистериозно и в това време иронично: „ Да, ще остана в Рим. Разбира се до понеделник ".
Той беснееше пред публицисти: „ Искам да продължа, само че играчите ми заслужават повече. И аз заслужавам повече. Искам да се боря за повече. Омръзна ми да бъда треньор, началник на връзките, фигура, която се оплаква, че сме ограбени. Омръзна ми да играя толкоз доста функции. "

Междувременно информацията, че ще поеме ПСЖ се оказа погрешна. Не единствено това. Той бе убеден от шефовете на Рома, че ще получи и подкрепления. Президентът на отбора, американският милиардер Дан Фридкин го увери, че ще има играчите, които желае: двама полузащитници - Хусем Ауар (Лион), Юри Тилеманс (Лестър) и бранителят Евън Н`Дика (Франкфурт).Той договаря със Сасуоло за Давиде Фратези, различен полузащитник, и с ПСЖ за голмайстора Мауро Икарди, даден чартърен в Галатасарай предишния сезон.

От 2021 година във Вечния град, Моу изведе Рома до два поредни континентални финала. Първият бе успех с 1:0 с Фейенорд в Лигата на конференциите, а във втория клубът позволи загуба след осъществяване на дузпи от Севиля.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР