Жозе Моуриньо няма никакво намерение да изоставя работата си в

...
Жозе Моуриньо няма никакво намерение да изоставя работата си в
Коментари Харесай

Моуриньо в Евертън? Няма шанс!

Жозе Моуриньо няма никакво желание да изоставя работата си в Рома поради вероятно завръщане в Премиър лийг. Вчера се появи слух, че притежателят на Евертън Фарад Мушири желае португалецът да размени Рафаел Бенитес на мениджърското кресло на „ Гудисън Парк “. Английският клуб към момента не е отправил публично питане към Рома, само че „ Скай спортс “ твърди, че няма и смисъл от такова, тъй като Моуриньо желае да продължи работата си на „ Олимпико “.

Португалецът е извършил единствено шест месеца от тригодишния си договор и макар че не всичко през този сезон върви по проект за Специалния, той е сигурен, че може да развие тима и да реализира триумфи с него през идващите сезони. Ръководството на Рома също гледа на Моуриньо като на доста основна част от проектите им за бъдещето, тъй че не са склонни да пуснат сами португалеца.

Според „ Скай спортс “ Уейн Рууни и Франк Лампард остават огромните любимци за пост. Имената на Роберто Мартинес, Нуно Еспирито Санто и Витор Перейра също се разискват.

Вчера Евертън назначи клубната легенда Дънкан Фърюгсън за краткотраен управител, до момента в който бъде открит най-подходящия човек, който да заеме поста за непрекъснато.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР