Жозе Моуриньо е направил пет промени в състава в сравнение

...
Жозе Моуриньо е направил пет промени в състава в сравнение
Коментари Харесай

Пет промени за Моуриньо за битката с последния

Жозе Моуриньо е направил пет промени в състава спрямо мача против ЦСКА (Москва) в Шампионската лига през седмицата. Манчестър Юнайтед приема Кристъл Палас на “Олд Трафорд”. Маркъс Рашфорд заменя Антони Марсиал, а Фил Джоунс и Антонио Валенсия се завръщат за сметка на Ерик Байи и Виктор Линдельоф. Андер Ерера и Дейли Блинд са оставени на пейката, а измежду стартовите 11 са Маруан Фелаини и Хуан Мата. Крис Смолинг обаче резервира мястото си измежду титулярите.

Кристъл Палас е без контузения Кристиан Бентеке, който е навън за шест седмици. При неналичието на нападатели Рой Ходжсън ще разчита на Бакари Сако като изнесен на първо време футболист. Той е направил три промени от отбора, който загуби с 0:5 от Манчестър Сити. Джоел Уорд, Дамиън Дилейни и Джейсън Пънчън са титуляри за сметка на Тимоти Фосу-Менса, който няма право да играе, Скот Дан и контузения Рубен Лофтъс-Чийк.

Ман Юнайтед стартира чудесно сезона и е изгубил единствено две точки след първите шест мача. Днешният им противник няма извоювана точка и маркиран гол, което докара и до треньорска промяна.

“Червените дяволи” в никакъв случай не са губили мач от Палас във Висшата лига, а двата тима са играли 16 пъти един против различен. Последният триумф на “орлите” над Юнайтед е на четвъртфиналите за Купата на Лигата през ноември 2011 година с 2:1 на “Олд Трафорд”. На този стадион в шампионата последната победа на Палас е през декември 1989, когато още веднъж печелят с 2:1.

Ако тимът на Моуриньо завоюва през днешния ден, ще изравни върха си за най-хубав старт след седем срещи във Висшата лига, постиган през 1999 и 2011 година От началото на сезона на “Олд Трафорд” Юнайтед има три победи, 10 маркирани гола и нито един позволен. Ромелу Лукаку има шест гола в първите си шест мача за състезание с екипа на “червените дяволи”.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР