Жозе Моуриньо е готов да напусне Рома след края на

...
Жозе Моуриньо е готов да напусне Рома след края на
Коментари Харесай

Детайли делят Моуриньо от ПСЖ

Жозе Моуриньо е подготвен да напусне Рома след края на сезона. Португалецът, неудовлетворен от отношението на боса на клуба, който го уведоми, че не може да му даде желаните финанси за привличането на нови попълнения, стартира да преглежда предложения от други клубове.

RMC написа, че Моуриньо е главният и единствен претендент да поеме френския първенец ПСЖ от Кристоф Галтие в края на сегашния сезон.
 
Че Галтие няма да остане в Париж стана ясно откакто ПСЖ завърши представянето си в Шампионска лига за поредна година на осминафиналната фаза. Столичани отпаднаха от Байерн Мюнхен.

Същите медии оповестяват, че през последните две седмици Моуриньо към този момент е имал една оферта да напусне Рома, тази от Челси, само че изрично я е отказал, защото счита, че моментната обстановка в лондонския клуб не е задоволително постоянна.

Както RMC написа, спортният шеф на ПСЖ Луис Кампос към този момент е отбелязал сериозен прогрес в договарянията с португалеца и се чака да реализират съглашение до лятото. Двете страни към този момент са прецизирали някои елементи.

Съобщава се, че Моуриньо е решил, че ще напусне Рома през лятото, без значение по какъв начин ще приключи сезонът, като повода е, че притежателите на клуба са му споделили, че не могат да привлекат играчите, които той търси, за по-нататъшно развиване на клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР