Жозе Моуриньо често се е замесвал в скандали и си

...
Жозе Моуриньо често се е замесвал в скандали и си
Коментари Харесай

Носих микрофон, за да се защитя: мерките на Моуриньо срещу съдиите в Италия

Жозе Моуриньо постоянно се е замесвал в кавги и си е докарвал санкции в треньорската си кариера. Те зачестиха, откогато португалецът води " Рома ", по тази причина той разгласи, че е взел ограничения.

В сряда " вълците " от Рим приключиха 1:1 с " Монца ", а Моуриньо разгласи, че е бил с микрофон от самото начало.

" Носих микрофон, с цел да се защитя от най-лошия арбитър, който съм виждал в живота си ", разяснява Специалния.

Реферът е Даниеле Кифи, а Моуриньо не беше удовлетворен от червен картон, показан на неговия състезател Зеки Челик в добавеното време.

През този сезон самият Моуриньо беше гонен от мачове три пъти, в това число един път от Кифи през септември.

" Бях с микрофон, който да ме записва от самото начало. От момента, в който излязох от съблекалнята, досега, в който се върнах - трябваше да се защитя ", разяснява Моуриньо, след което стартира да приказва за съдията.

" Той (Кифи) е най-лошият, механически е ужасяващ. Нулева емпатия, нулева връзка, нулева осведоменост. "

" Втори жълт на човек, който се подхлъзва в 96-ата минута... Спрях да приказвам на тима 20-30 минути преди края, тъй като знаех, че той ще ми даде червен картон за всичко ", сподели още Специалния.

Португалецът повдигна въпроса за съдиите, като сподели, че те би трябвало да не пречат на футбола. " Да приказвам доста за тях, и то постоянно, тъй като те имат директно въздействие върху мачовете. "

През февруари Моуриньо заплаши да заведе дело против четвъртия арбитър на мача с " Кремонезе ". Тогава португалецът твърдеше, че реферът е употребявал " неприличен език ". За абсурда в дуела тогава Моуриньо получи наказване да не води " Рома " в два мача.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР