Жозе Моуриньо бе изключително доволен от победата над Челси. Манчестър

...
Жозе Моуриньо бе изключително доволен от победата над Челси. Манчестър
Коментари Харесай

Моуриньо: Победата е специална, защото победихме шампиона

Жозе Моуриньо бе извънредно удовлетворен от успеха над Челси. Манчестър Юнайтед завоюва с 2:1, макар че се оказа догонващ и отстъпваше при започване на дуела.

“Победихме един приказен тим. По някаква причина те станаха първенци предишния сезон и по някаква причина играха добре против Барселона и по някаква причина започнаха мача доста добре. Така че, победихме един доста добър тим. Трябваше да бъдем проведени, всеки трябваше да съблюдава проекта и да има характер”, разяснява португалецът.

“Те започнаха доста добре и удариха греда. Аз гледах моите играчи, какво можем да създадем, кой да обвиня, само че беше отлична офанзива и не можахме да я спрем. След това обаче намерихме метод, опазихме Еден Азар. Вилиан е необикновен футболист и ни умъртви при гола, само че ние имахме по-голям надзор върху мача, макар че не създавахме положения”, показа още Моуриньо.

Мениджърът още веднъж засипа с похвали младия полузащитник Скот Мактоминей: “Той е приказен състезател, съвременен халф, който може да прави всичко. Единственото, което не прави, е да вкарва голове, което в действителност може да прави. Единствената причина да не го прави са дилемите, които съм му дал. Много съм удовлетворен от него, само че не желая да приказваме за представянето на обособени играчи. Неманя Матич също игра доста добре в халфовата линия, бранителите също, а Алексис Санчес се раздаде.”

“Победата не е специфична, тъй като е Челси, а тъй като победихме първенците, които са извънреден тим, тъй като спечелихме три точки и останахме на второ място”, съобщи още Жозе. Премиър лийг 28 кръг, неделя 25 февруари  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР