Жозе Моуриньо бе доволен от отбора си след победата с

...
Жозе Моуриньо бе доволен от отбора си след победата с
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо изригна срещу медиите и феновете на Рома

Жозе Моуриньо бе удовлетворен от тима си след успеха с 1:0 над Верона в неделя, с която Рома се завърна на третото място в класирането. Специалния употребява мотива и да се поскара на медиите и почитателите.

" Вълците " са трети в Серия " А ", на четири точки зад втория Интер и с равни - по 44, с четвъртия Милан, само че имат по-добра голова разлика от " росонерите ". Моуриньо посочи положителното класиране на тима си и изиска повече поддръжка от трибуните, както и по-справедливо отношение от публицистите.
 Залцбург – Рома 0:1 в мач от Лига Европа
Рома се препъна в Австрия

Залцбург надделя селекцията на Моуриньо с 1:0

" Разочарован съм само от това, че почитателите не отдават дължимото на момчетата за всичко, което вършат в актуалната сложна конюнктура. Може би те не схващат от какви компликации сме заобиколени. Когато стадионът е цялостен, както беше против Будьо Глимт, почитателите сами могат да завоюват мача. Но когато е като през днешния ден, е тъпо.

Не е редно след половин час хората да освиркват за един сгрешен пас. Те не осъзнават какво вършим - сподели Моуриньо, обвинявайки тифозите на Рома, че пълнят " Олимпико " единствено по дербита и евромачове. 
 Уволнение грози легенда на Рома
Уволнение грози легенда на Рома

В СПАЛ не са удовлетворени от Даниеле Де Роси

Десният ни бек може и да не е Кафу или Майкон, само че в случай че аз съм почитател на Рома, щях да нося (Едоардо) Бове на ръце, тъй като той е по-голям почитател на тима от всички тях. Когато дойдох, този футболист щеше да върви чартърен в Серия " Ц ", а в този момент стартира като титуляр.

Медиите също не оказват помощ. Другите са феноменални, а ние печелим с шанс или от статични положения. Аз съм възрастен, на 60, постигнал съм много и не се нуждая от ласкави думи. Но тези млади момчета имат потребност от хвалба и от това да бъдат оценени.
 ПСЖ се насочи към Моуриньо за правоприемник на Галтие
ПСЖ се насочи към Моуриньо за правоприемник на Галтие

От клуба не са удовлетворени от Кристоф Галтие

Не желая да подлагам на критика никого. Феновете би трябвало да подлагат на критика мен като треньор, само че аз съм задължен да пазя футболистите си, които заслужават повече. Сега не е моментът да приказвам в допълнение.

От година и половина не съм давал изявление, приказвам само след мачовете, тъй като съм длъжен да го върша и в противоположен случай клубът ще бъде санкциониран. Но когато сезонът завърши, ще кажа всичко, което имам да споделям. "

За Рома следва реванш против Република България Залцбург в Лига Европа. " Вълците " изгубиха първия мач с 0:1, само че ще се надяват на домашната поддръжка на " Олимпико " в реванша в четвъртък вечер.
 Манчестър Юнайтед ще опита да притегли звезда на Рома
Манчестър Юнайтед ще опита да притегли звезда на Рома

Английският клуб към момента следи аржентинеца и го вижда като допустимо решение на проблемите в атака
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР