Жозе Моуриньо бързо си намери работа след уволнението от Тотнъм.

...
Жозе Моуриньо бързо си намери работа след уволнението от Тотнъм.
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Не мога да съм далеч от футбола! Обсебен съм!

Жозе Моуриньо бързо си откри работа след уволнението от " Тотнъм ". Бившият управител на " шпорите " ще бъде анализатор за една от известните радиостанции в Англия. Той ще се изявява най-много около европейското състезание, което стартира на 11 юни.

Специалния разяснява, че да бъде покрай футбола е негово предопределение и той не може да си показа да прави работа в друга сфера.

Снимка: Getty Images

" Като човек, предан на футбола, постоянно се интересувам от него. Нямам самообладание да стартира новата работа. Ще е нещо ново, нещо необикновено ", съобщи Моурниньо.

" Обсебен съм от футбола, обичам тази работа. Не съм работил във футболната сфера от седмица и към този момент ми липсва ", добави Специалния.

Снимка: Reuters

Португалецът беше уволнен от " Тотнъм ", защото тимът не впечатляваше в последните месеци. " Шпорите " отпаднаха от Лига Европа на осминафинал, а във Висшата лига са на 7-ма позиция.

Моуриньо стартира треньорската си кариера през 2000 година в " Бенфика ". С " Порто " и " Интер " той победи в Шампионската лига, а също така е първенец на Португалия, Италия, Англия (с " Челси " ) и Испания (с " Реал " Мадрид).

Снимка: Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР