Жоро Плъха и друг път е имал нападения и е

...
Жоро Плъха и друг път е имал нападения и е
Коментари Харесай

Разкриха зловещи подробности от миналото на Жоро Плъха, докторът е нямало да се спаси, ако не го е застрелял на място

Жоро Плъха и различен път е имал набези и е наръгвал хора в Пловдив, научи Блиц от източници на следствието. Бил е наказан на 11 години и преди месеци излязъл от пандиза.  Присъдата му е била по тази причина, че е влизал в жилища през тераси и е тарашил наред. При един от обирите е надупчил с нож двама възрастни. За благополучие те са оживели.  Случаят с рентгенолога доктор Иван Димитров е еднакъв. Прякорът на доктора е Гаменът, само че приятелите му не го употребяват в отрицателен аспект, а със благосклонност.  Наричат го по този начин от почитание, обясниха негови близки, представени от Блиц.

През годините Димитров на всеки помагал и на всяка болежка откликвал. Бил доблестен, с експлозивен, само че обективен темперамент. Приятелите му го разказват още като патриот, който държи постоянно на правдата.  Много обичал животните. В двора на къщата си имал магазин, който сега отдавал чартърен. Той бил кръстен на обичаното му куче - Прити. Като доктор бил извънреден експерт. На никого не отказвал да свърши услуга или да помогне с каквото може, описаха още неговите познати. Всички те се надяват доктор Димитров да бъде освободен от ареста, тъй като съгласно тях е защитил живота си, този на жена си и невръстните си деца.

Утре в 12 часа пред 2-ро РПУ се чака да се съберат стотици хора, които да стачкуват и да желаят лекарят да бъде освободен от ареста. Смятат, че случилото се със Жоро Плъха е станало при неизбежна самозащита.  Все още не е ясно дали докторът е прострелял крадеца в дома си и Плъха е избягал и е умрял пред постройката на Областна администрация в Пловдив или е имало гонене и последвала пукотевица на открито. Освен, че Жоро Плъха е наръгал лекаря в крайници, той го е наранил с ножа си и по ръката, описаха още нашите източници.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР