Жорката и Фейгин може и да пътуват заедно по света,

...
Жорката и Фейгин може и да пътуват заедно по света,
Коментари Харесай

Мъжката работа сама я върши: Фейгин показа умения, стана ясно живее ли с Жорката

Жорката и Фейгин може и да пътуват дружно по света, да споделят компанията си всеки ден, само че... уви, те към момента не живеят дружно.

Поне това стана ясно от сторита на Фейгин, които тя качи в Instagram. На въпросното клипче спортистката споделя, че сама сменя крушките у дома, а баща ѝ се гордее с нея.

Виж още: Мария Бакалова в ранглиста за ТОП 10 на най-страшните филми на ужасите

По-интересното обаче е, че в клипчето Фейгин е отбелязала, че се постанова да прави мъжката работа, тъй като към момента живее сама. Това даде явен отговор на слуховете, че новата двойка са минали на последващо равнище във връзката си.

Любовта сред Жорката и Фейгин пламнала още в Игрите, само че задълбочили връзките си след излизането им. Интересното е, че са успяли да скрият връзката си много дълго време от феновете. Всички се оказаха супер сюрпризирани от новината, че вървят, като даже някои от участниците не са подозирали за връзките им.

Виж още: Какво се случи? Жалби валят против Дани от " Един за различен ", той поведе цяла война

Двамата неотдавна бяха на първото си задгранично странствуване. Риалити звездите бяха на посетители на Мани и Илиян, с които си станаха приятелки в Игрите. Припомняме, че Мани и Илиян живеят и работят от години в Лондон, където им гостуваха Александра и Георги. Те бяха в кралската столица за няколко дни, където се любуваха на коледната атмосфера, посетиха главните забележителности и пробваха от локалните деликатеси. 

Виж още: Моника Валериева отново легна под ножа, съпостави се с Ким Кардашиян 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР