Жоржиньо може да играе за ЦСКА още в събота вечер

...
Жоржиньо може да играе за ЦСКА още в събота вечер
Коментари Харесай

Жоржиньо се върна в ЦСКА


Жоржиньо може да играе за ЦСКА още в събота вечер против „ Ботев “.Крилото от Гвинея Бисао получи травма на глезена след ритник от Славчо Шоколаров при 2:1 над „ Славия “ и първичните опасения бяха за лекуване седмици наред. Лекарският екип на ЦСКА обаче бързо възвърне Жоржиньо и треньорът Нестор Ел Маестро го включи в групата за тежкото посещение. Вероятно крилото няма да е титуляр, само че новината зарадва „ Българска войска “.

Не е изключено за първи път титуляр за ЦСКА да стартира бразилецът Евандро. Виканият в националния тим нападател се чака да направи гибелен тандем с голмайстора Мауридес. Досега Евандро влизаше единствено като запаса и по този начин вкара гол на „ Копенхаген “.

В Италия път настояват, че ЦСКА изследва камерунския футболист Джоузеф Минала. 22-годишният състезател не е мечтан от „ Лацио “, който държи правата му. През предишния сезон Минала е бил в „ Салернитана “, където има 52 мача с четири вкарани гола. През 2014 година камерунецът игра за „ Лацио “, когато „ римските орли “ гостуваха на „ Левски “ по случай вековния празник на „ сините “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР