Жоржиньо иска да остане в Челси и не е мислил

...
Жоржиньо иска да остане в Челси и не е мислил
Коментари Харесай

Жоржиньо не смята да напуска Челси

Жоржиньо желае да остане в Челси и не е мислил за бъдещето си, макар че от януари ще има правото да договаря с други клубове.

Договорът на халфа с лондончани изтича през лятото на идната година и не се знае дали ще бъде възобновен.

31-годишният италиански национал за пети сезон е при " сините ", като в 207 мача има 29 гола и 9 асистенции.

" Искам да остана, несъмнено. Обичам Челси. Това е нещо, за което няма да си мисля тъкмо в този момент. Трябва да съм концентриран върху това да печелим. Очаквам дуелите един след различен и съзнанието ми е напълно с тима на Челси. Ще се опитам да оказа помощ и да побеждаваме допустимо най-вече ", съобщи Жоржиньо пред ТолкСпорт, представен от Ройтерс.

Опитният полузащитник похвали работата на клубния управител Греъм Потър, който беше назначен през септември.

" Той в действителност прави много добра работа. Въпрос на време е резултатите да се подобрят. Треньорският екип прави отлична работа и се труди извънредно доста, с цел да побеждаваме. Ще дам всичко най-хубаво и поради тях ", сподели още халфът.

Междувременно някогашният бранител на Челси и френския народен тим по футбол Франк Лебьоф счита, че кариерата на различен халф на лондонския клуб - Нголо Канте, е пред края си.

Футболистът получава извънредно доста травми и постоянно не взима присъединяване в мачовете. Договорът на Канте със " сините " е до лятото на 2023 година и управлението на столичани не възнамерява продължение на договора.

" Кариерата на Канте в тима е към своя край. Изглежда тялото му желае да се отдръпна от футбола. Той би трябвало да вземе решение, откакто разиска всичко със фамилията си. Може би в действителност би трябвало да завърши. Не знам какво тъкмо ще стане с него и формата му. Не знам дали той счита, че към момента може да оказва помощ на отбора ", разяснява Лебьоф, представен от Футбол Лондон.

31-годишният Нголо Канте  може да продължи кариерата си в Барселона след края на престоя му в Челси.

Франк Лебьоф игра при " сините " от Лондон сред 1996 и 2001 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР