Жорди Кардонер: Барса няма планове да си връща НеймарВицепрезидентът на

...
Жорди Кардонер: Барса няма планове да си връща НеймарВицепрезидентът на
Коментари Харесай

Жорди Кардонер: Барса няма планове да си връща Неймар

Жорди Кардонер: Барса няма проекти да си връща Неймар
Вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер показа, че клубът на този стадий няма никакво желание да притегля назад в състава напусналия в посока ПСЖ Неймар. В последните няколко дни се появиха спекулации, които свързваха бъдещето на бразилеца с наново завръщане на,,Камп Ноу “. Испанското издание Mundo Deportivo показа информация, че Неймар не се усеща благополучен във Франция и е подготвен да се завърне в Барселона.

,,Никой в борда на шефовете не е приказвал за вероятно завръщане в състава на Неймар, сега няма по какъв начин да дадем отговор по въпроса, откакто не сме го дискутирали “, съобщи Кардонер за радио SER Catalunya.,,Той беше този, който пожела да си тръгне, а не ние, тъй че в случай че ние не вярвахме в него и той бе напуснал, това щеше да бъде изцяло друго. Ако искахме да подпишем още веднъж с него, бордът щеше към този момент да го е разискал, само че към този момент диалози по въпроса с Неймар няма “, приключи вицепрезидентът на Барса.

26-годишният футболист завоюва две трофеи на Ла Лига с каталунците за четири години и образува страховито партньорство с Лионел Меси и Луис Суарес. Бразилският гений напусна клуба през юли 2017 година, откакто френският първенец ПСЖ задейства освобождаващата му уговорка и заплати рекордната сума за футболист в историята от 198 млн. паунда. Каталунците се изправят в дербито на 9-ия кръг на испанската Ла Лига в събота от 21:45 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР