Jolene е епична част от американа, караоке песента на избор

...
Jolene е епична част от американа, караоке песента на избор
Коментари Харесай

Бионсе закла Джолин! Нейното „лошо“ пренаписване НЕ дава сила. Тя е откровено несигурна, фалшива феминистка и напълно пропуска смисъла на американския епос на Доли Партън, пише КАТ РОЗЕНФИЙЛД

" Jolene " е епична част от американа, караоке песента на избор за доста дилетанти, както и любимец за професионални реализатори, които желаят нещо за кавър.

Оттук и вълнението този месец, когато кавър на песента се появи в новия албум на Beyonce албум " Cowboy Carter " - и вълнението, когато се разбра, че Бей е трансформирал текста, а с тях и характера на песента.

Бионсе не моли никого да не взема нейния мъж, благодаря доста. Това, което тя ви споделя, е, че в случай че опитате, ще има проблеми, може би даже принуждение: „ Предупреждавам те, не идвай за моя човек “, пее тя.

Тези промени не са толкоз изненадващи. „ Jolene “ на Beyoncé стартира с произнесено интро от 78-годишния Партън: „ Хей, госпожице Хъни Би, това е Доли П. Познаваш ли онази хъс с хубавата коса, за която пееш? Напомня ми за някой, който познавах отпреди. “

Въпросната хъркавица е „ Беки с хубавата к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР