Johnson Controls въвежда PKI функционалност в управлението на интелигентните сгради(снимка:

...
Johnson Controls въвежда PKI функционалност в управлението на интелигентните сгради(снимка:
Коментари Харесай

Вграждат PKI функционалност в управлението на умните сгради


Johnson Controls вкарва PKI функционалност в ръководството на интелигентните здания
(снимка: CC0 Public Domain)

Разработчикът на системи за интелигентни здания Johnson Controls разгласи партньорство с DigiCert, снабдител на услуги за цифрови документи и PKI решения, с цел да дава на клиентите услуги за съгласуваност за техните интелигентни здания. Пакетът цифрови решения на Johnson Controls, наименуван OpenBlue, ще употребява платформата ONE PKI на DigiCert.

„ Това стратегическо партньорство разрешава на Johnson Controls да предлага на клиентите си по-голямо успокоение, като понижава риска от скъпи оперативни спирания заради хакерски атаки. Същевременно то дава устойчиви, надеждни решения за интелигентни здания, употребявайки най-модерната PKI технология ”, разясни Майк Елис, EVP и основен клиент и цифров шеф в Johnson Controls.

„ Нашият опит в региона на здравословните, сигурни и интелигентни здания, комбиниран с надеждното цифрово идентифициране посредством DigiCert и опциите за автоматизирано ръководство на документи, в допълнение ще усъвършенства ръководството на интелигентните здания ”, добави Елис, представен от.

Въвеждането на PKI функционалността в ръководството на интелигентните здания следва да подсигурява, че хардуерът, софтуерът и връзките остават надеждни през целия витален цикъл на интелигентната постройка.
още по тематиката
Този метод носи модерна PKI сигурност, както и експертиза в ръководството на цифрови документи, с цел да обезпечи засвидетелствуване на устройствата и на идентичностите, криптиране на данните и целокупност за всеки съставен елемент на екосистемата, споделиха сътрудниците.

На база въвеждането на PKI в OpenBlue притежателите на здания могат да трансферират „ цялостния риск на виталния цикъл ” на строителните действия към Johnson Controls, твърди компанията. Това може да включва предварителните процеси на ориентиране на капитали и взимане на решения, отговорността за проектирането и построяването, енергийната успеваемост и ръководство на излъчванията, както и всички действия по поддръжка и рационализация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР