Johnson & Johnson твърдят, че до началото на следващата година

...
Johnson & Johnson твърдят, че до началото на следващата година
Коментари Харесай

Johnson & Johnson ще пусне половин милиард ваксини срещу коронавирус до 2021 г.

Johnson & Johnson твърдят, че до началото на следващата година ще са разработили повече от половин милиард ваксини срещу коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5582
Фармацевтичният гигант ще разполага с 600 до 800 милиона ваксини, налични в началото на 2021 г., като очаква американското правителство да одобри лекарството, планирано за тестване върху хора през септември тази година, заяви главният финансов директор Джо Уолк.

Произвеждаме в риск, за да гарантираме, че клиничното развитие и изпитанията ще бъдат успешни, и за да сме в състояние да доставим лекарството по целия свят, заяви Джо Уолк в интервю за Yahoo Finance.

5 ваксини срещу новия коронавирус са в първа фаза на разработване

Компанията има за цел да увеличи производството до 1 милиард дози годишно до края на следващата година.

J&J и Федералният орган за развитие на научни изследвания и развитие в областта на биомедицината обявиха инвестиция от 1 милиард долара миналия месец, за да помогнат за постигането на тази цел.

J&J планира да създаде ново производствено съоръжение в САЩ, което да допълни завода на компанията в Холандия, който може да произведе до 300 милиона дози. Държавната фабрика ще бъде пусната в експлоатация по-късно тази година или в началото на следващата година, каза още Уолк.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5582  Джамбазки упрекна евродепутатите в двуличие Джамбазки упрекна евродепутатите в двуличие  Завърнала се от Англия жена е 13-ят случай на инфектиран с COVID-19 в област Кърджали Завърнала се от Англия жена е 13-ят случай на инфектиран с COVID-19 в област Кърджали  Изписаха Хасан Адемов от болница Изписаха Хасан Адемов от болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР