Joe Wicks предизвика полемика, като свърза ADHD с ултрапреработени храни,

...
Joe Wicks предизвика полемика, като свърза ADHD с ултрапреработени храни,
Коментари Харесай

Джо Уикс беше критикуван, след като твърдеше, че ADHD се „причинява“ от преработени храни

Joe Wicks провокира дискусия, като свърза ADHD с ултрапреработени храни, предизвиквайки противоположна реакция от една от най-хубавите благотворителни организации за ADHD в Обединеното кралство.

Благотворителната организация ADHD UK излезе с изказване, критикуващо Wicks за мненията му. Джо, прочут още като The Body Coach, направи забележки в подкаста Headliners на BBC Radio 5 Live, предполагайки, че увеличението на диагнозите ADHD измежду децата може да се дължи на техните диети. Той размишляваше върху личните си хранителни привички от детството и си сподели, че в случай че беше 2024 година, може би щеше да бъде диагностициран с ADHD, вярвайки, че диетата му е изиграла забележителна роля в държанието му тогава.

Говорейки в подкаста, Джо сподели: „ Поглеждайки обратно в този момент, няма подозрение, че храната, която ядях, беше директно обвързвана с моето държание. Никога не съм бил диагностициран с ADHD, само че мисля, че в днешно време това е постоянно срещано нещо, което наподобява, че всяко дете се диагностицира.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР