JobTiger.bg създаде филтър за обяви подходящи за бежанци, съобщиха от

...
JobTiger.bg създаде филтър за обяви подходящи за бежанци, съобщиха от
Коментари Харесай

Филтър за обяви подходящи за бежанци създаде сайт за работа

JobTiger.bg сътвори филтър за разгласи " подобаващи за бежанци ", оповестиха от компанията. От уеб страницата за разгласи показват съпричастност с филантропичната рецесия, провокирана от войната в Украйна.

" Вече повече от 20 години задачата на компанията е да основава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото. И в тези времена екипът на JobTiger желае да подаде ръка на всички, които търсят леговище в България. След първите грижи за сигурност на живота и поддръжка от първа нужда, идва и потребността от почтена работа и интеграция в обществото ", показват от компнаията. 

Новата функционалност има за цел да свърже всички работодатели, които имат отворени позиции, подобаващи за бежанци и търсещите работа на територията на страната.

 istock istock
Всеки шеф може да разгласява безвъзмездна публикация, в която да означи, че позицията е подобаваща за задграничните жители, които бягат от военни дейности. Обявите в допълнение ще се разгласяват в обществените мрежи и канали на компанията.  

Екипът на платформата се обръща с молба към всички работодатели, които имат подобаващи отворени работни позиции – да разгласяват разгласи и да употребяват функционалността и показват убеденост, че с обединени и систематични дейности може да се помогне на хората в потребност, включително за работната им интеграция. Възможността за почтено прехранване е основно за превъзмогване на компликациите, показват от компанията.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР