Жоао Феликс пристгина в Челси през януари, но само в

...
Жоао Феликс пристгина в Челси през януари, но само в
Коментари Харесай

Трансферна война за подписа на Жоао Феликс, предвиждат в Испания

Жоао Феликс пристгина в Челси през януари, само че единствено в няколко мача, които изигра досега с екипа на лондончани, впечатли с изявите си. 

Португалското острие вкара и първото си попадение, а вестник “АС ” към този момент “предвкусва ” сериозна борба за нападателя през идното лято. Пресата в Англия към този момент на няколко пъти загатва, че от “Стамфорд Бридж ” са доста удовлетворени от метода, по който Феликс се вписва в отбора и към този момент обмислят опцията да стартират договаряния за уреждането на непрекъснат трансфер, защото няма такава заложена алтернатива в настоящето съглашение. 
 От Челси към този момент са приготвили солидна сума за Жоао Феликс през лятото От Челси към този момент са приготвили солидна сума за Жоао Феликс през лятото
В Испания обаче считат, че Барселона продължава да следи от близко обстановката към Жоао Феликс и на “Камп Ноу ” по никакъв начин не са се отказали да го доведат в отбора. Каталунците имаха сериозен интерес към него и през януари, а локални медии даже твърдяха, че каталунците са постигнали сделка с Атлетико за 70 милиона евро и спомагателни бонуси, които да доближат 135 милиона евро. Тогава тази договорка е провалена от финансовия феърплей и неприятното финансово положение на тима, само че на “Камп Ноу ” имат вяра, че през лятото още веднъж ще намерят метод да облекачат обстановката и да разполагат с задоволително средства за селекция след края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР