Жоао Феликс получи увеличение на заплатата си с удивителните 900

...
Жоао Феликс получи увеличение на заплатата си с удивителните 900
Коментари Харесай

Жоао Феликс получи 900 процента увеличение на заплатата в затруднената Барселона

Жоао Феликс получи нарастване на заплатата си с удивителните 900 %, откакто подписа нов контракт с Барселона, макар че беше единствено чартърен на Камп Ноу.

Бившият нает от Челси се причисли към колосите от Ла Лига от други испански титани Атлетико Мадрид краткотрайно предишното лято. При идването си Феликс получи годишна заплата от £344 440 заради несигурното финансово състояние, в което се намира Барселона.

Португалският национал беше прекомерно благополучен да се съгласи на договорката, такова беше желанието му да получи преместете над линията, преди прозорецът да се затвори. По това време Феликс изясни по какъв начин прекосяването му в Барселона е било „ фантазия “ и тези, които управляват шоуто, в този момент са решили да възнаградят напъните му.

Президентът на LaLiga Хавиер Тебас удостовери, че заплатата на Феликс е била увеличена 10 пъти в опит да се съблюдават разпоредбите за финансов феърплей. В резултат на това някогашната сензация на Бенфика в този момент е подготвена да прибира до £3,444,400 на година, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР