Жоао Феликс няма да остане в Челси през следващия сезон

...
Жоао Феликс няма да остане в Челси през следващия сезон
Коментари Харесай

Маурисио Почетино е взел решение за бъдещето на Жоао Феликс

Жоао Феликс няма да остане в Челси през идващия сезон и ще би трябвало да се завърне в Атлетитко Мадрид. Причината за това е, че новият управител на лондончани Маурисио Почетино е оповестил пред управлението на лондончани, че няма потребност от португалеца. Новината бе публично доказана от президента на „ дюшекчиите “ Енрике Сересо.

Жоао Феликс игра чартърен на „ Стамфорд Бридж “ в последната половин година, а съгласно информациите управлението на Атлетико е поискало много висока сума за откупуването на правата на португалеца. Говори се, че тя е била в размер на 88 милиона паунда. Самият Феликс не криеше желанието си да остане в Челси. Сега обаче той ще би трябвало да се завърне испански отбор, с който има контракт до 2027 година. Проблемът е, че преди да замине португалецът бе в спор с треньора Чоло Симеоне.

„ Бяхме осведомени, че Жоао Феликс не е в сметките на Почетино в Челси. Той ще се завърне при нас. Ще забележим какво ще се случи. Не сме възнамерявали нищо “, съобщи Сересо.

Според „ Марка “ на „ Уанда Метрополитано “ за момента няма никакви предложения за Феликс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР