Жоао Феликс е едно от най-нашумелите имена през последните седмици

...
Жоао Феликс е едно от най-нашумелите имена през последните седмици
Коментари Харесай

Кой първи ще извади 120 милиона евро за новия Кристиано?

Жоао Феликс е едно от най-нашумелите имена през последните седмици и месеци. Португалският футболист се показва на едно извънредно равнище с екипа на Бенфика и не е изненада, че е в полезрението на топ тимовете в Европа.

Феликс е представян от суперагента Жорже Мендеш, което е гаранция, че към младока ще бъде доста шумно през лятото.

Жоао има контракт с Бенфика до лятото на 2023 година, а освобождаващата уговорка, която е записана в него е на стойност 120 милиона евро.

Ювентус и Манчестър Сити наподобяват в полпозишън за подписа на Феликс, който е определян като новия Кристиано Роналдо.

Пари Сен Жермен, Челси, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Барселона, Тотнъм, Интер и Байерн Мюнхен също не изпускат от взор младока.

Битката за подписа на Феликс се чака да бъде зрелищна и оспорвана.

В същото време управлението на Бенфика не крие своето предпочитание да продължи контракта на Жоао и да усили освобождаващата уговорка на 200 милиона евро. Ход, който наподобява просрочен от страна на португалския клуб, защото е малко евентуално Феликс да се съгласи на сходен ход.

Преди години 120 милиона евро би изглеждала голяма и непостижима сума, само че в актуалния футболен свят на акули Феликс наподобява като следващата перла, която богатите желаят да си обезпечат.

Къде ще играе Жоао Феликс през идващия сезон не е ясно, а до каква степен ще стигне звездата му във футбола - още по-трудно предвидимо. Но към този момент той наподобява като блестящото бъдеще на играта.

Големият въпрос на този стадий наподобява по този начин – кой ще извади първи 120 милиона евро?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР