Жоан Лапорта спечели изборите за президент на Барселона, след като

...
Жоан Лапорта спечели изборите за президент на Барселона, след като
Коментари Харесай

Лапорта: Ще отправим предложение към Меси, но решението е негово

Жоан Лапорта завоюва изборите за президент на Барселона, откакто получи 54,28% от гласовете, сочат формалните резултати от преброяването. Негов подгласник стана Виктор Фонт с 29,99%, а трети остана Тони Фрейша с 8,58%.

Още в първата си тирада Лапорта взе отношение по огромния въпрос, който вълнува освен последователите на Барса, само че и почитателите на футбола: Остава ли Лео Меси при каталунците?

" Бях изумен, когато видях, че Меси е решил да гласоподава със сина си. Той обича този клуб и очевидно желае да остане в Барса. Йохан Кройф щеше да го посъветва да остане. Ако Лео желае да си тръгне от нас, ще го направи през парадната врата. Не мога да дам подправени обещания. Ние ще му създадем предложение, само че решението ще е негово. “

" Трябва да се сте наясно, че парите не са най-важното в този случай. След като поздравя всички служащи в Барселона, персонално ще се обадя по телефона на Меси. Дали ще го убедя да остане? Това зависи единствено от него. Аз ще направя всичко, което ми разрешават финансовите действителности на клуба “, съобщи Лапорта.

Както е известно, Жоан Лапорта беше президент на Барселона в интервала 2003-10 година и в този момент, 11 години по-късно, още веднъж се завръща на върха на управата на каталунския клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР