Жизел Бюндхен мисли, че Том Брейди е авокадото в нейния

...
Жизел Бюндхен мисли, че Том Брейди е авокадото в нейния
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен: Том Брейди е авокадото в моя сандвич

Жизел Бюндхен мисли, че Том Брейди е „ авокадото в нейния сандвич “. 39-годишният супермодел, която е омъжена за футболиста от 2009 година, написа в „ Инстаграм “ възторжено обръщение за 42-ия рожден ден на брачна половинка си.

„ Честит рожден ден обич на моя живот! Животът е толкоз по-хубав, когато го споделям с теб. Благодаря ти, че си нашата опора и авокадото в моя сандвич. Обичаме те! “.

Том, който е куотърбек на „ Ню Инглънд пейтриътс “, не губи време и отговори на брачната половинка си – също в обществената мрежа. „ Обичам те. Аз съм щастливецът “, написа под обявата звездата и шесткратен притежател на Супербоул, който има две деца от Жизел – 6-годишната Вивиан и 9-годишния Бенджамин.

Том постоянно е твърдял, че Жизел му е помогнала да води по-добър живот по всеки вероятен метод. Двамата се срещат при много напрегнати за футболиста условия. Супермоделът и футболната звезда излизат от няколко седмици, когато Том схваща, че някогашната му другарка Бриджит Мойнахан е бременна в третия месец със сина им Джон. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР