Живущите в район Оборище са притеснени от действията на мъж.Александра

...
Живущите в район Оборище са притеснени от действията на мъж.Александра
Коментари Харесай

Столичаните на тази улица трябва да са нащрек!

Живущите в регион " Оборище " са обезпокоени от дейностите на мъж.

Александра Бозаджиева твърди, че мъж обикаля в региона на улица " Буная " и усърдно оглежда колите и дворовете. Преди дни въпросният субект се е опитал да проникне в колата на близка другарка на Александра.

" Опита да влезе в колата на моя другарка, до момента в който беше спряла да ме изчака, откакто е огледждал колата й известно време ", написа Бозаджиева.

Жената е съумяла да снима мъжа, само че за жалост - единствено в тил. Тя разгласява фотографията в обществената мрежа Facebook.

Драго Гидов написа в мненията под обявата, че същият мъж го е попитал дали може да го подслони, защото нямало къде да пренощува.

" Казах му, че има хотел наоколо. Явно би трябвало да бъдем с нараснало внимание ", написа още Гидов.

Столичанка показа, че го е срещнала на бул. " Мадрид " малко преди да се стъмни. Тогава мъж е бил извънредно несъответстващ.

" Според мен халюцинираше, тъй като до момента в който вървеше против нас залегна на земята, като човек, който се пробва да се защищити от нещо прелитащо, след което продължи да върви против мен и децата и като се изравнихме се извъртя внезапно и неуместно, по метод, по който човек с всичкия си няма да го стори. Видимо не беше с всичкия си, несъмнено към този момент е изял шамарите някъде, аз самата се виждах по какъв начин го нокаутирам ", добави Веси.



" Интересно, какво ги притегля тъкмо в този регион? Защо ги няма преди реката? Между реката и Черковна като че ли ги изсипват с автобуси всеки ден разнообразни. Просто вървят и се лутат, като в някакъв зомби филм ", разяснява Николай Антонов.

Авторката на обявата посъветва столичани да бъдат нащрек.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР