Животинско ми е….досега ни управляваше плъх, предстои да ни управлява

...
Елена Гунчева: Досега ни управляваше плъх, предстои да ни управлява жираф...

Снимка: Facebook

Коментари Харесай

Елена Гунчева: Досега ни управляваше плъх, предстои да ни управлява жираф…

Животинско ми е….досега ни управляваше плъх, следва да ни ръководи жираф. На единият главата му в канализацията, на другата главата й в облаците. Ако си мислите, че ще има някакво усъвършенстване, значи сте доста наивни. Така написа в своя нов пост анализаторът Елена Гунчева-Гривова, отдаден на ротацията в тъй наречените „ сглобка “.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Животинско ми е….досега ни управляваше плъх, следва да ни ръководи жираф. На единият главата му в канализацията, на другата главата й в облаците. Ако си мислите, че ще има някакво усъвършенстване, значи сте доста наивни.

Ето и още по тематиката в два нейни други поста:

Туй, демокрацията, да ви кажа, ни излиза доста скъпо. Колко по-лесно е да се опростят нещата. Има колония, има стопанин, господарят непосредствено си назначава губернатор на колонията. А в този момент – една тъга, едни избори, едни терзания измежду туземците кого да изберат, без да схващат, че господарят към този момент си е определил наместника, а другото е цирк за тях….

………………………….

На 100 % съм сигурна, че ще се гърчат, ще се плюят, ще се заричат, но най-после отново ще се сглобят по заповед на господаря си от Козяк!
Там, където има тежки окови и зависимости, свободна воля няма. Нито пък чест и достолепие. Целият този цирк е поради електората им, да преглътне рициновото масло по-леко и без приритвания!

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР