Животът й с ченгето далеч не е толкоз розов, колкото

...
Животът й с ченгето далеч не е толкоз розов, колкото
Коментари Харесай

Джулиана Гани изкара силикона на детски рожден ден

Животът й с ченгето надалеч не е толкова розов, колкото се пробва да го показа

Джулиана Гани не пропусна да събере погледите на всички в точка на рождения ден на сина й, който навърши 4 години. По този мотив тя провежда детско празненство и впечатли гостите с дълга черна перука в жанр Мортиша Адамс и несъмнено рокля с изрязано деколте, за наслада на присъстващите бащи.

Припомняме, че Гани има и още един наследник – от настоящия си мъж служителят на реда Теодор Гецов, който е с ексцентричното име Кай. Малчуганът скоро ще навърши годинка, а русокоската обича да се хвали, че животът й въобще не се е трансформирал след двете раждания – продължава да пътува, да се забавлява и да води деен нощен живот.

Първородният й правоприемник е поверен на грижите на татко му Илиян Найденов, а невръстният Кай е поверен на детегледачки, до момента в който в същото време Гани се е отдала на неспирни развлечения и разкрасителни процедури.

 

Едрогърдата риалити звезда твърди, че е съумяла да възвърне предходното си тегло – 50 кг. През цялата си бременност тя доста внимаваше с какво се храни, с цел да не надебелее. Блондинката безспорно върви по пътя на майка си, която има няколко деца от разнообразни мъже. Тъй като Джулката е с много сложен темперамент, сменя съпрузите си като носни кърпички.

Мълвата носи, че постоянно тормозела служителя на реда Теодор и към този момент съумяла да му се качи на главата, а той гледал да й угажда, с цел да няма кавги. Наскоро се заприказва, че ченгето има и държанка.

В същото време Джулиана не стопира да се хвали от него и да показва охолния им метод на живот, с което явно се пробва да натрие носа на някогашния си. Запознати обаче издават, че връзките им надалеч не са толкова розови, колкото се пробват да ги показват – двамата непрестанно се карали, а в нередки случаи кавгите им прераствали и във физически конфликти.

 

Само за последните 4 години, Гани е с два развода зад тила си. Няма деца от първия си брачен партньор Станимир Ташев, само че пък прави усещане, че след всяка разлъка намира доста бързо следващата „ огромна обич “.

Източник: Уикенд

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР