Животът й беше ослепителен, мястото, където почива, е странно: според

...
Животът й беше ослепителен, мястото, където почива, е странно: според
Коментари Харесай

Защо Доналд Тръмп погреба бившата си съпруга Ивана на игрище за голф?

Животът й беше блестящ, мястото, където почива, е необичайно: съгласно няколко медии Ивана Тръмп е заровена на едно от голф игрищата на някогашния й брачен партньор Доналд Тръмп – покрай основната постройка на голф клуба в Бедминстър, Ню Джърси, оповестява „ Шпигел “.

Данъчни специалисти и медии като „ The Guardian “ спекулират за какво Ивана Тръмп е заровена там. Гробът може да донесе данъчни облекчения на Доналд Тръмп. Защото според данъчните закони на Ню Джърси, гробищата са освободени освен от налози върху собствеността, такси и оценки, само че и от бизнес налози, налози върху продажбите, налози върху приходите и налози върху наследството.

Брук Харингтън, професор по социология в колежа Дартмут в Ню Хемпшир, написа в Туитър за това.

Тя се чудеше за какво гробът на Ивана Тръмп е на голф игрището, и чула, че Доналд я е погребал там по данъчни аргументи. След това Харингтън преразгледала данъчните закони на щата. И разбра, че гробищата там в действителност са освободени от налози.

Ивана Тръмп умря в средата на юли на 73-годишна възраст. Според американските управляващи гибелта е породена от акцидент – тя е получила пострадвания в горната част на тялото си от удар с тъп предмет, оповестиха от правосъдната работа в Ню Йорк.

Родена като Ивана Зелничкова в Чехословакия, тя идва в Ню Йорк, с цел да работи като модел. Ивана се омъжва за Тръмп, когато той възнамерява първия си план за недвижими парцели.

През 80-те години на предишния век семейство Тръмп бяха мечтана световна двойка и тяхната „ Война на розите “ направи заглавия за месеци наред през 1990 година Децата им Доналд младши, Иванка и Ерик се считат за идващото потомство, което ще поеме властта в династията.

Според Washington Post, Доналд Тръмп е имал концепцията да построи гробище на територията на голф клуба преди няколко години. По това време Тръмп разгласи, че е избрал мястото за свое последно място за отмора, тъй като това е обичаният му парцел. Но по-късно той сподели, че може да избра да бъде заровен и във Флорида.

Washington Post заяви още през 2017 година, че гробищата с нестопанска цел са освободени от налози. Тръмп обаче към този момент беше намерил различен метод за понижаване на налозите: той беше оповестил голф игрището за плантация, защото някои дървета на мястото бяха модифицирани в мулч, който се употребява за разнообразни градинарски и селскостопански цели,като се слага върху повърхността на почвата.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР