Животът в малки помещения може да доведе до психични разстройства,

...
Животът в малки помещения може да доведе до психични разстройства,
Коментари Харесай

Психолог: Животът в малко жилище може да доведе до психични разстройства

Животът в дребни пространства може да докара до психологични разстройства , нервни сривове, непрекъснати фамилни кавги и даже до бракоразвод, сподели за РИА Real Estate Надежда Двоскина - член на Асоциацията за когнитивно-поведенческа психотерапия, написа БГНЕС. „ Когато планирате закупуването на жилище е належащо да се ръководите освен от местоположението или цената, само че и от такива потребности като опцията да каните посетители, да организирате персоналното си пространство и да отглеждате дете ”, сподели Двоскина.

„ Когато едно семейство купува апартамент с дребна повърхност – до 30 квадратни метра, без да регистрира доста добре потребностите си, тогава след известно време двойката неизбежно ще се сблъска с проблеми, които могат прераснат в чести битови спорове и да се стигне даже до бракоразвод ", предизвести психологът. Например, когато снаха и свекърва живеят дружно и не се харесват , дребното жилище няма да повлияе в интерес на удобно развиване на обстановката. Според психолога дребните заяждания един към различен могат да „ еволюират ” до „ война за територия “ и да доведат до нервни сривове.
 Съвети за дребното жилище Съвети за дребното жилище
Икономическата рецесия в България и ниските равнища на възнаграждение доведоха до повишаване на интереса към дребните жилища, чиято цена е по-ниск...

Според нея, за тези, които живеят сами, е подобаващ апартамент с обща повърхност от 35 квадратни метра . Младите фамилни двойки е добре да се ориентират към жилище с повърхност минимум 45 квадратни метра. " са положителни за тези, които купуват апартамент за нощувки сред дълги и чести командировки, т.е. като опция на хотел. Иначе такива жилища са по-скоро потискащи ", съобщи в умозаключение Двоскина.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР