Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с

...
Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с
Коментари Харесай

5 трика за секс на екс

Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с толкоз доста задания, че от време на време не ни остава време да се излежаваме дълго в леглото - за отмора и мързелуване, а още по-малко за секс. Но всички знаем, че има ли има предпочитание, има и метод! Ето по какъв начин да извършите бързия секс прелестен и за двамата,

1. Подгрейте със секси чат

В ерата на смарт телефоните и интернет, можем да се свържем един с различен в границите на секунди. Погъделичкайте въображението си със секси известия или фотоси, които да ви докарат до ръба на нетърпението и да ви приготвят за бързо деяние. Покажете на обичания какво го/я чака в мига, в който ще се видите и можете да сте сигурни, че натрупалото се очакване ще избие като шадраван от предпочитание още при първото допиране.

2. Извикайте в мозъка си обичаната си секс фикция

Всеки човек си има обичана полова фикция, от която се възбужда мигновено - дали ще е нещо малко, като откопчаване на колан или ухапване на устни, или пък избрана миризма, някоя мръсна дума или поза. Каквото и да е, пуснете го да се върти в главата ви, с цел да погъделичка най-първичното у вас.

3. Отдайте се на скотски секс

Дългата любовна игра е запазена марка на човешкия тип. Но когато сте "под пара " и нямате време за губене, отдайте се на чист скотски секс - той е бърз, бездънен и възбуждащ; покажете добре на колегата си какъв брой тъкмо сте възбудени физически, награбете се, заемате позата, която ви обезпечава най-дълбоко навлизане и действайте самоуверено! Оставете се на инстинкта ви за продължение на рода да ви води.

4. Отидете на неразрешено място

Нищо не повдига адреналина и желанието по този начин, както неразрешените места. На бюрото в офиса, на стълбището в блока, на посетители на вашите или в тоалетната на ресторанта. Намирате ли се на място, където могат да ви сгащят, нямате избор - действате като за последно!

5. Използвайте секс играчка

Средното време за приключване със секс играчка е сред 3-6 минути. Ако оргазмът е наложителен, играчката ще бъде незаместим асистент и за двама ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР