Животът се случва тук и сега“ – вероятно често чуваш

...
Животът се случва тук и сега“ – вероятно често чуваш
Коментари Харесай

Направи нова крачка по пътя на успеха си

„ Животът се случва тук и в този момент “ – евентуално постоянно чуваш този съвет и колкото повече се вслушваш в него, толкоз повече осъзнаваш, че не трябва повече да правиш компромис със себе си.

Навярно доста дами изпитват незадоволство от своето еднотипно всекидневие, фамилни отговорности, куп всекидневни задания, които се отразяват на тях, техния вътрешен мир и са за сметка на персоналното им свободно време.

Липсата на задоволителна самонадеяност и страхът от смяна са спирачки, които им пречат да излязат от зоната си на комфорт и да се впуснат в нова област, обект на техните ползи, която би дала отговор на новите им упоритости и непримиримост. Понякога и незадоволителното свободно време ги кара да избират целите си в всекидневието, само че докога?

Ако искаш да опиташ ново любителско занятие, да прекарваш повече време с децата и фамилията си, да отделяш повече време за деен спорт и придвижване след работа, да се отдадеш напълно на своя персонална фантазия или да се впуснеш в нова професионална кариера, те уверяваме, че в този момент е точният миг да го направиш.

А за спомагателна мотивация ще цитираме американската актриса Джоузи Бисет, която споделя – „ Мечтите би трябвало да са толкоз огромни, че да може да растем в тях “. И с право.

Всички знаем, че вдъхновението за старта на ново начинание стартира все от утрешния ден, началото на идната седмица или идния месец. Новият сезон, обаче, е тук, с цел да ти предложи нови направления и да ти даде поле за нови изяви.

НУЖНИ СА ТИ ОЩЕ МАЛКО СМЕЛОСТ И РЕШИТЕЛНОСТ

За да експериментираш със себе си, своите желания и да се впускаш в нови завършения, са нужни малко храброст и увереност. Факт е, че смяната носи дребна доза стеснение, само че сравнявайки преимуществата и новите хоризонти, които ще се разкрият пред теб единствено в случай че решиш да прекрачиш границата, знаеш накъде клони везната. Затова се запиши на оня курс, който от дълго време си набелязала, пробвай нов тип спорт, който ще раздвижи още повече адреналина ти или се обърни по-специално внимание на неподозираните нови благоприятни условия, които твоят нов шеф може да ти предложи.

Точно по този начин – точно новата работа е онази смяна, която може да ти помогне да подредиш своята мини галактика по нов и съразмерен метод. Проблемът е, че когато приказваме за нова работа нормално сами си построяваме бариери и не позволяваме, че можем да се впуснем в нещо друго. Много постоянно слагаме знак Стоп пред опциите и фантазиите си, страхувайки се да напуснем зоната на познатото и комфортното. Истинската смяна обаче идва когато осъзнаем, че би трябвало да дадем късмет и на специалностите, които до неотдавна сме считали за несъответствуващи за себе си.

Може би тъкмо ти си индивидът, който може да стане сполучлив ИТ експерт, само че в никакъв случай не си се осмелявал да мислиш за това. Може би призванието ти е да общуваш и с лекост можеш да се превърнеш в съвършения експерт Продажби? А за какво да не разчупиш стандарта и да не помислиш за работа в банковата сфера и да опознаеш огромния корпоративен свят от вътрешната страна?

СВЕТЪТ НА БАНКИРАНЕТО, В КОЙТО ПИШЕШ ИСТОРИЯТА НА УСПЕХА СИ

И въпреки да приемаш банковия свят за по-корпоративна професионална среда, капацитетът, който сферата ще ти предложи да развиеш, е голям. Като водач в бранша на финансовите услуги, Пощенска банка е измежду водещите работодатели в страната, който поддържа и предизвиква новаторското мислене, творчеството, креативния дух и дава път на смелите хрумвания на своите над 3000 чиновници.

В екипа на компанията ще получиш свободата да създаваш бъдещето дружно с имената на едни от най-разпознаваемите водачи в бранша, да предизвикваш всекидневно себе си и да намираш път към неразучени територии. Пощенска банка е трамплинът, който ще ти помогне да сбъдваш по-лесно фантазиите си, следвайки прецизно твоите цели. А по-късно ще възнагради напъните за изключителните ти достижения.

ЗА МНОГО НОВИ ОБЕЩАНИЯ И ЛИЧНА КАУЗА

Пощенска банка ти дава смисъл да бъдеш част от общото и да работиш с задача за бъдещето. Освен това финансовата институция има забележителна обществено виновна политика, която сплотява чиновниците в идеята за стабилно бъдеще и поддържа редица целенасочени интензивности за постигането ѝ.

Повече информация за корпоративната задача, визия и полезности на Пощенска банка като водещ шеф, както и за свободните позиции и оферти за нови кариерни благоприятни условия, можеш да разгледаш на, а ние сме сигурни, че развиването и достиженията, които можеш да достигнеш в компанията ще оправдаят, а даже и надминат твоите упования.



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР