Животът се състои и от въпроси и отговори, въпроси, които

...
Животът се състои и от въпроси и отговори, въпроси, които
Коментари Харесай

Ето 4 правила за любовта, които не бива да забравяме

Животът се състои и от въпроси и отговори, въпроси, които непрекъснато си задаваме за всичко, което ни се случва. Любовта не е изключение. Има някои правила, които е добре да не забравяме, тъй като по този начин ще си спестим редица разочарования. Вижте кои са.

Хората не са длъжни да отвръщат на любовта ни
Ако се замислите, надали бихте могли да изпитвате усеща към някого, който не ви притегля, само че пък е влюбен във вас. Затова не трябва да забравяме, че няма по какъв начин да накараме някого принудително да изпитва страсти към нас, без значение какъв брой сме влюбени, без значение, че считаме, че бихме могли да сме идеалната половинка.

Как да спечелите сърцето на един мъж
Редно е да се отнасяме с почитание към възприятията и избора на другите. Вместо да губим силата си в това да страдаме за някого, по-добре е да насочим тази сила в посока на това да подобрим личния си живот, да повишим квалификацията си и т. н. И кой знае, тогава индивидът, чиято обич се опитваме да спечелим, може да ни забележи. Но това не значи, че би трябвало да се променяме поради някого.

Обичта постоянно се усеща
Няма по какъв начин да объркаме, когато обектът на нашите стремежи или сътрудникът ни изпитва любовни страсти към нас. Със сигурност бихме забелязали по какъв начин той ни прави приоритет, освобождава си време, с цел да бъде в компанията ни, желае по-често да ни чува, вижда, интересува се от това по какъв начин е минал денят ни и т. н. Уважава нашите усеща, грижи се за тях. От друга страна, когато сътрудникът ни по-рядко е част от този развой е време да погледнем трезво на събитията и да спрем да го оправдаваме за неналичието му.

Ако обичаме себе си и другите ще ни обичат
Да обичаш себе си не е нарцисизъм, а почитание към твоите стремежи и усеща. Самоуважението ни оказва помощ да слагаме персонални граници, да споделяме „ не “, когато имаме потребност. Обичта към Аз-а е значима, тъй като тя ни оказва помощ да действаме почтено във всяка обстановка, да не се поддаваме на операция, даже в името на любовната ни връзка. Така сътрудникът ни ще има почитание към личността ни. Човек, който се обича, знае и по какъв начин да подарява любов на другите.

Няма по какъв начин да задържим сътрудник, който към този момент не ни обича
Звучи мъчително, само че щом една връзка към този момент се е изчерпала, значи тя освобождава място за нещо ново и хубаво в живота ни. Без значение дали от тази връзка имаме деца или не, би трябвало да помислим върху това кое е по-добре – да бъдем в лъжливи връзки, в които ни липсва любов или да стартираме изначало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР