Животът съвсем не е приказка. Но малцина имат късмета да

...
Животът съвсем не е приказка. Но малцина имат късмета да
Коментари Харесай

Момичето от Италия, което и до днес живее в замък и търси своя принц

Животът напълно не е приказка. Но малко на брой имат шанса да живеят съвсем като в такава. Като Лудовика Санацаро, 21-годишна италианка, самопровъзгласила се за същинска принцеса.
 10 средновековни градa, които ще ни върнат обратно във времето
10 средновековни градa, които ще ни върнат обратно във времето

Исторически дух и романтика

Санацаро живее в Castello Sannazzaro - италиански палат от 12-и век, който се предава на фамилията ѝ от 28 генерации. Разположен измежду обширната зеленина на област Пиемонт, замъкът се простира на 107 639 кв. и влючва голяма градина, черква, 45 пространства от бални зали и сантиментални спални и скъпи исторически архиви, датиращи от 1163 година И даже и секрети подземни проходи.

И Лудовика, несъмнено, е подготвена да наследи зашеметяващата сграда от татко си, граф Джузепе Санацаро. Но преди този момент тя желае да открие идеалния мъж, " принца ", с който да я показа.

Но това, става известно, не е доста лесна задача. В момента тя е свободна и в развой на търсене, като в същото време е доста внимателна и внимава да не целуне някоя " жаба ", която се интересува единствено от достъп до историческия ѝ дом.

И до момента в който търси мъжа на фантазиите си, Лудовика, с изключение на в принцеса, се трансформира и в същинска звезда в обществените медии. Успява да събере над от 1,6 милиона почитатели в TikTok, с помощта на видеоклиповете, които демонстрират по какъв начин тя ежедневно се отдава на разточителния си метод на живот.
Which Disney princess would you match to the room????? You know that you can come to the castle and wear this beautiful gowns and feel like you are in your favorite Disney Movie? For more info 1g: THECASTLEDIARY✨????
В доста от клиповете тя е облечена в екстравагантни бални рокли от отминали времена, до момента в който се разхожда из обширните коридорите и салони на замъка или се забавлява с приятелки в градините.

Макар че доста от почитателите се възхищават на приказния метод на живот на Санацаро, и евентуално и тайничко ѝ завиждат, тя споделя, че да живееш в сходен дом има и своите негативни страни. Споделя пред Insider, че замъкът има слаб Wi-Fi сигнал и е много леден през зимата, защото мъчно се отоплява.
Your sign to wear a long dress and pretend you’re a princess with your friends???????? 1G: THECASTLEDIARY
И от време на време приема историческия си дом просто за даденост. " Когато бях по-малка, гледах филмите на Дисни с принцеси и можех незабавно да си показва, че съм като тях, до момента в който търча из замъка или танцувам в балната зала ", споделя младата жена. И добавя, че първоначално даже не е осъзнавала, че живее на такова място. " Израснала тук, тъй че от време на време не помня какъв брой необикновено е това, тъй като това е просто моята къща. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР