Животът през последните няколко месеца се промени драстично за всички,

...
Животът през последните няколко месеца се промени драстично за всички,
Коментари Харесай

За българите Малдивите са най-търсеното място за почивка през 2021 г.

 Животът през последните няколко месеца се промени фрапантно за всички, като доста от познатите ни действия, които преди приемахме за даденост, бяха прекратени. Голям образец за това е пътуването и свободата да се движим по света, без значение дали става въпрос за работно пътешестване или за наслаждение. Хората от целия свят с неспокойствие чакат да се качат още веднъж на аероплан и се надяват този миг да настъпи скоро. Накъде обаче ще се насочат те и кои са най-популярните места, демонстрира ново изследване. То е извършено от швейцарската туристическа компания Kuoni и то обобщава данните от търсенията в Гугъл от 131 страни, написа " Еconomic ".

Ако погледнем световните данни, резултатите демонстрират, че Обединените арабски емирства, дом на туристическите горещи точки Дубай и Абу Даби, е най-търсената дестинация в 11 страни.

След нея се подреждат Катар, Канада и Съединени американски щати, като всички споделят взаимно второ място, до момента в който Египет е на трето място. Малдивските острови се оказват най-търсената дестинация за европейците, за България Малдивите също са посочени като най-търсено място за почива през идната година. В Обединеното кралство най-търсени също са Малдивите, Мексико и Бали.

Изненадващо, съгласно данните, руснаците се насочват към далечно Мексико през 2021 година

Жителите на азиатския район избират ОАЕ и Канада. Обединените арабски емирства също са номер едно при търсенията в Африка, до момента в който Перу е най-популярната дестинация за 2021 година за южноамериканците.

Резултатите за обособените страни са реализирани посредством пресмятане на междинния размер на търсене за термини като " дестинация 2021 “ и " дестинация почивка 2021 “ през април тази година, съобщи представител на Kuoni. Класацията може да видите ТУК .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР