Животът постоянно неприятно изненадва. Недейте да си мислите, че само

...
Животът постоянно неприятно изненадва. Недейте да си мислите, че само
Коментари Харесай

Ето Ги Трите Нещастни Зодии, Които Най-Много Ги Гони Каръкът!

Животът непрекъснато неприятно изненадва. Недейте да си мислите, че единствено вас ви гони каръка, всеки има такива неприятни обстановки.

Везни:

Това, което везните най- доста безпокои е несправедливостта. Виждат я на всички места към себе си, а постоянно не усещат в личната си кожа добре и постоянно има нещо, което ги смущава. Попадат в графата на тези, които първо ще кажат, а по-късно ще преценят с дни какво да вършат и какво би било.

Харесват красиви хора и първокласни неща. Външният тип е доста значим за тях, тъй че в никакъв случай не се помиряват с признаците на стареене.Това за тях е една от най-големите несправедливости на света. Искат да влизаъ в ролята на детективи, да разкриват изневери, да разобличават хора, които лъжат и клюкарстват, единственият проблем в това е, че одобряват всичко персонално и драговолно. За тях и самият факт, че има неприятни хора е персонална засегнатост. Когато вземат решение непознати проблеми те ги възприемат като свои. Смятат се за емпати, само че огромният въпрос е какъв брой са в положение да излязат от личния си свят и да видят нещата по друг метод.

Риби:

Рибите сами за себе си са проклинание. Слабо се свържат с действителността, тъй че непрекъснато попадат в неуместни обстановки. На отрицателните условия реагират бурно и непресметливо. Те в главата си имат постановено място за това по какъв начин би трябвало да наподобява техния живот и по какъв начин би трябвало съвършено да се случват нещата. Но за жалост действителността е по- друга и когато стане нещо те се мислят за най- огромният карък./gorda-varna.eu
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР