Животът постоянно неприятно изненадва. Недейте да си мислите, че само

...
Животът постоянно неприятно изненадва. Недейте да си мислите, че само
Коментари Харесай

Не Е Хич Леко Да Си Тях! Ето Ги Трите Зодии, Които Постоянно Ги Гони Каръкът!

Животът непрекъснато неприятно изненадва. Недейте да си мислите, че единствено вас ви гони каръка, всеки има такива неприятни обстановки.

Везни:

Това, което везните най- доста безпокои е несправедливостта. Виждат я на всички места към себе си, а постоянно не усещат в личната си кожа добре и постоянно има нещо, което ги смущава. Попадат в графата на тези, които първо ще кажат, а по-късно ще преценят с дни какво да вършат и какво би било.

Харесват красиви хора и първокласни неща. Външният тип е доста значим за тях, тъй че в никакъв случай не се помиряват с признаците на стареене.Това за тях е една от най-големите несправедливости на света. Искат да влизаъ в ролята на детективи, да разкриват изневери, да разобличават хора, които лъжат и клюкарстват, единственият проблем в това е, че одобряват всичко персонално и драговолно. За тях и самият факт, че има неприятни хора е персонална засегнатост. Когато вземат решение непознати проблеми те ги възприемат като свои. Смятат се за емпати, само че огромният въпрос е какъв брой са в положение да излязат от личния си свят и да видят нещата по друг метод.

Риби:

Рибите сами за себе си са проклинание. Слабо се свържат с действителността, тъй че непрекъснато попадат в неуместни обстановки. На отрицателните условия реагират бурно и непресметливо. Те в главата си имат постановено място за това по какъв начин би трябвало да наподобява техния живот и по какъв начин би трябвало съвършено да се случват нещата. Но за жалост действителността е по- друга и когато стане нещо те се мислят за най- огромният карък.

Инфо: gorda-varna.eu
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР