Животът понякога ни среща с невероятни истории. Една от тях

...
Животът понякога ни среща с невероятни истории. Една от тях
Коментари Харесай

Модел забременя от починалото бивше гадже на Сани Жекова

Животът от време на време ни среща с невероятни истории. Една от тях беше обявена от австралийската моделка Елиди Влъг преди няколко дни. Тя разгласи, че е бременна в осмия месец от някогашния повторен международен първенец по сноуборд Алекс Пулин, който умря тъкмо преди една година при случай по време на лов на риба с харпун.

32-годишният Пулин, именуван от околните си Чъмпи, и Влъг се готвели да основат семейство след осемгодишна връзка, когато при започване на юли 2020 година във водите край австралийския град Голд Коуст (щата Куинсланд) се случи нещастието. Моделката обаче не се отказала от фантазията си да роди дете на сноубордиста. Затова се решила на обезверен опит, който в последна сметка е сполучлив.

" В дните след неговата гибел се молех на Бог и се надявах да забременея. Толкова се надявах на някакво знамение. Всички, които го познаваха, знаеха какъв брой доста искахме да имаме дете “, описа бъдещата майка пред телевизия „ 7News “.

За неин шанс законодателството ѝ дава късмет тази фантазия да се извърши.

„ Говорили сме и за опцията за изкуствено оплождане. Щатът Куинсленд разрешава семенна течност да бъде взета от умрял човек в границите на 36 часа след гибелта. Трябваше да се работи бързо. За благополучие родителите на Алекс бяха в града и те подписаха нужните документи. Аз пък уредих нещата с юристите, патолога и другите лекари. Наистина не мога да допускам, че описвам тази история “, добавя Елиди.

„ Това е най-тъжната щастлива приказка в света и едно прочувствено влакче на ужасите. Но въпреки това се веселя на най-прекрасния подарък. Не се случи по този начин, както беше планувано, само че животът предлага непредвидени развръзки и аз ще имам мечтаното бебе “, признава моделката пред малкия екран.

„ Бъба Чъмп идва този октомври. Дребосъче, аз и татко ти мечтаем за това от години. След трогателен поврат на събитията за мен е чест най-сетне да поздравявам един феномен, с помощта на който Чъмпи ще се върне на този свят! Когато любовта на живота ми претърпя този случай, всички се надявахме, че ще съумея да забременея. Правихме опити. Изкуственото оплождане също беше вид, само че тази развръзка даже не съм си я представяла. Не съм била по-развълнувана за нищо друго през целия си живот “, написа Елиди Влъг в „ Инстаграм, където сподели наедрелия си стомах.

Припомняме, че Алекс Пулин е бивше гадже на нашата сноубордистка Александра Жекова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР