Животът понякога е като влакче на ужасите - тъкмо се

...
Животът понякога е като влакче на ужасите - тъкмо се
Коментари Харесай

Живот като в концлагер! Две от тризначките спят в център за бездомни, третата - тъне в лукс

Животът от време на време е като влакче на ужасите - таман се изкачиш на върха и стартира едно стремително, даже ужасно, втурване. В това евентуално се убеждават сега две от най-известните тризначки у нас - Вяра и Надежда Станчеви, които не престават да бедстват в Англия.

Виж още: Две от Тризначките бедстват в Лондон! Няма да повярвате къде са принудени да живеят

Във Фейсбук Надежда се оплака, че живее в " емърджарси " - незабавен център към локална черква, където по думите на риалити звездата тя и сестра ѝ са унизени, измъчвани и манипулирани. Нещо повече - този център бил като концлагер. И с цел да се убедим в това, Надежда ползва и фотоси. 

Виж още: Мистерия на Острова: Арестуваха една от Тризначките! Тя потърси помощ от Бойко Борисов

Така наподобява, че неприятностите към Вяра и Надежда не просто не се вземат решение, а се задълбочават. Преди време Надежда показа, че е работила 7 месеца без да ѝ бъде платено, а от 2 години насам напрактика живее в Лондон незаконно.

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - за какво не?! Джулката ще е съвременна майка

В телевизионно изявление пред Мартин Карбовски двете описаха и за влошените си връзки със сестра им Любов, която по думите им взела всички пари, извоювани от Big Brother и те не видели и стотинка от тях. 

Виж още: Мисис България Мариана Маринова сподели изящни форми от плажовете на Флорида

" Хуманната Англия по всевъзможен метод се подиграва с нас ", написа Вяра. Същевременно третата сестра, Любов, отпразнува прохождането на щерка си Виктория в личен дом, а не след дълго разпусна в джакузи.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР