Животът никога не престава да ни предоставя избор, и понякога

...
Животът никога не престава да ни предоставя избор, и понякога
Коментари Харесай

Любопитен и много точен тест: На кого ще отстъпите мястото си в градския транспорт?

Животът в никакъв случай не престава да ни дава избор, и от време на време ние го вършим бързо, без да знаем какви ще бъдат следствията.
В този тест ви предлагаме да изберете човек, на който да отстъпите мястото си в метрото: това са баба /дядо, бременна жена и дете, написа energetika-bg.com.
Вие не познавате никой от тях и по тази причина не е нужно да вършиме избор в интерес на прочут човек. Но знаете ли, че в тази обстановка вашият избор може да опише доста за вас?
Ето и резултатите:
 Любопитен и доста прецизен тест: На кого ще отстъпите мястото си в градския превоз?

1. Отстъпили сте мястото си на детето
Децата постоянно се съпровождат от родителите си, само че от време на време могат да пътуват и сами. Ако сте отстъпили мястото си на детето, тогава може да се каже, че сте спокоен, топъл и в това време състезателен човек.
Ако смятате, че децата, които пътуват сами, могат да имат потребност от помощ или поддръжка, вие сте положителни и нежни. Нямате потребност от доста време, с цел да се сприятелите с чужд човек.
А това може да значи и още, че по ваше мнение към децата би трябвало да се демонстрират повече добрина и грижи, тъй че да могат да се учат от вашия образец. Обичате да вдъхновявате младежите и да будите в тях дух на другарство.
Вие сте водач, който мисли за хората и изключително за младежите. Благосклонността ви се дължи на вашата уязвимост към всичко, което е хубаво и просто не можете да гледате страдащи деца.

2. Отстъпили сте мястото си на бременната жена
Много работещи дами пътуват с публичен превоз, пробвайки се да свържат двата края. Жената изпитва доста стрес по време на бременност, изключително когато тя би трябвало да работи (у дома или в офиса). Всеки ден я сблъсква с разнообразни провокации, поради което тя изпитва несъмнено равнище на стрес, което е нездравословно за бъдещото й дете.
Освен това бременната жена постоянно изпитва болки в краката, и дълго време да стои права за нея е противопоказно, изключително в публичния превоз, където постоянно би трябвало да пази равновесие по време на придвижване.
Ето за какво, в случай че мислите за тези неща, вие сте виновен човек, които мисли за казуса като цяло. Друг проблем, пред който са изправени някои бременни дами, е болката при придвижване.
Те се ускоряват, в случай че във вагона е задушно и няма задоволително въздух. Помощта, препоръчана на бременна жена може да демонстрира, че вие сте мислещ човек, който гледа справедлива действителност с сериозно око и прави оценка последствията за хората.

3. Отстъпихте мястото си на възрастния човек
Старостта не значи, че човек към този момент не може да направи нищо. Много хора в преклонна възраст също могат да се видят в публичния превоз. Ако отстъпите на остарелия човек, това може да значи, че имате закостенял взор върху доста неща.
Имате одобрени морални и етични стандарти. Уважавате хората, които са видели доста в живота и вярвате, че възрастните хора би трябвало да бъдат ценени поради техния опит и мъдрост.
Освен това проявената от вас самодейност демонстрира вашата мъдрост и дълбока замечтаност. Харесва ви да се учите от предишното и най-вероятно постоянно посещавате вашите баби и дядовци.
Не можем да отречем, че остаряваме, по тази причина има значение единствено какъв брой елегантно вършим това. Ако мислите за остарелия човек и неговата самотност, евентуално сте по-чувствителни към измененията и поддържане на личната си карма. Най-добре ви подхожда поговорката: „ Каквото посееш, това ще пожънеш. “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР